LEES HIER HET LAATSTE NIEUWS

 

Hallo volleybalgenoten,​​​​​​​​​ 18-12-2021
 

Hier nog even een berichtje vanuit het bestuur van VVDSO. We naderen het eind van de eerste helft van het volleybal seizoen 2021 - 2022. Helaas is het ook dit jaar zo dat we weer te maken hebben met corona. Daarom hebben sommige teams van ons nog maar weinig wedstrijden gespeeld, vooral de dames van dames 3 zijn geveld door de corona. De ene dame had meer last dan de andere, maar toch waren er wel zoveel dames geveld, dat de wedstrijden afgelast moesten worden. Ook bij de andere teams zijn er wedstrijden afgelast.

De jeugd is nog wel iets langer doorgegaan, op dit moment zijn er 3 meisjes die trainen en spelen in Surhuisterveen bij VCS. We hebben dit in goed overleg met de speelsters en ouders opgezet. Zo kunnen ze gelukkig wel volleyballen, want 3 meisjes is te weinig om zelf een team te hebben. Hanneke traint nog onze kleinste meiden, zij kunnen wel spelen en volleyballen in Opende. Ze had dan ook een gezellige sinterklaas in petto, maar helaas hier moest ook een streep doorgezet worden i.v.m. corona.

Er is verder dan ook weinig te melden, op dit moment kunnen we niks anders dan afwachten. Hou de website van NEVOBO goed in de gaten voor updates. 

We zullen zien wat de tweede helft zal brengen en wanneer er weer wordt gestart met trainingen en wedstrijden.

Vanuit het bestuur willen iedereen alvast fijne feestdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar!

Groeten,
Renskje Top