Diny Wassenaar toernooi 21-04-23

21 april heeft het Diny Wassenaar toernooi weer plaats gevonden in de Veste te Opende.
Een zeer geslaagde avond volleyballen, met een grote opkomst! Maar liefst 15 teams streden tegen elkaar voor de 1e plek. 
Na de prijsuitreiking van het toernooi, werd dames 4 gehuldigd vanwege hun kampioenschap. 
Aansluitend was er een gezellige borrel met het rad van fortuin. Veel mensen hebben lootjes gekocht in de hoop de prachtige cadeaus te winnen! 
Wij willen iedereen hiervoor bedanken, met in het speciaal Diny Wassenaar!
Dames 4 kampioen

Dames 4 kampioen

Dames 4 is kampioen geworden in de derde klasse, ze hebben alles gegeven en dat heeft geresulteerd tot een mooi kampioenschap!

25-01-2023

Hoe staan onze teams ervoor?

We zitten met 4 teams in competitie en zijn inmiddels halverwege het seizoen.

Dames 1 staat op een mooie 3de plek op dit moment en kunnen nog mee strijden om de 1ste plek!

Dames 2 staat momenteel op de 6de plek, de afgelopen wedstrijden gaat het steeds beter en ze proberen nog hoger te eindigen.

Dames 3 die in de 3de klasse spelen, staan momenteel op de 9de plek, afgelopen wedstrijden gaat het steeds beter.

Dames 4 die ook in de 4e klasse spelen, staan op de 3de plek, zij zouden eventueel ook nog mee kunnen strijden voor plek 1.

18-12-2021

 

Hallo volleybalgenoten,​​​​​​​​​ 18-12-2021
 

Hier nog even een berichtje vanuit het bestuur van VVDSO. We naderen het eind van de eerste helft van het volleybal seizoen 2021 - 2022. Helaas is het ook dit jaar zo dat we weer te maken hebben met corona. Daarom hebben sommige teams van ons nog maar weinig wedstrijden gespeeld, vooral de dames van dames 3 zijn geveld door de corona. De ene dame had meer last dan de andere, maar toch waren er wel zoveel dames geveld, dat de wedstrijden afgelast moesten worden. Ook bij de andere teams zijn er wedstrijden afgelast.

De jeugd is nog wel iets langer doorgegaan, op dit moment zijn er 3 meisjes die trainen en spelen in Surhuisterveen bij VCS. We hebben dit in goed overleg met de speelsters en ouders opgezet. Zo kunnen ze gelukkig wel volleyballen, want 3 meisjes is te weinig om zelf een team te hebben. Hanneke traint nog onze kleinste meiden, zij kunnen wel spelen en volleyballen in Opende. Ze had dan ook een gezellige sinterklaas in petto, maar helaas hier moest ook een streep doorgezet worden i.v.m. corona.

Er is verder dan ook weinig te melden, op dit moment kunnen we niks anders dan afwachten. Hou de website van NEVOBO goed in de gaten voor updates. 

We zullen zien wat de tweede helft zal brengen en wanneer er weer wordt gestart met trainingen en wedstrijden.

Vanuit het bestuur willen iedereen alvast fijne feestdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar!

Groeten,
Renskje Top