LID WORDEN? 

Om lid te worden van v.v. D.S.O. dient u het onderstaande formulier zo juist mogelijk in te vullen. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen zullen wij z.s.m. contact met u opnemen om uw aanmelding te voltooien.

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Betalingsgegevens

Toestemmingsverklaring

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u op internet, apps en social media plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken.

Met dit formulier geef ik V.V. D.S.O (verder: verenging) toestemming om gegevens over mij te verwerken. Vermelden van de naam.

Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen:

Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven beschreven redenen, gegevens en organisaties. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming.

Ik mag mijn toestemming op elk moment middels schriftelijk mededeling intrekken.

LET OP: Ingeval ondergetekende op het moment van tekenen jonger is dan 16 jaar dient deze verklaring eveneens door een ouder of voogd ondertekend te worden.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.