Als u dit bericht niet kunt lezen, klikt u dan alstublieft hier hier. Voeg info@vvdso.nl toe aan uw contacten.
  v.v. D.S.O. | Startpagina  
v.v. D.S.O. | Startpagina
 
 

reminder vv DSO oktober 2017

Reminder Leden VVDSO,

 

Het seizoen is inmiddels al weer van start gegaan en we zijn blij dat er 4 teams en een CMV team mee doen met de Nevobo-competitie. …..Onze club groeit weer !

Donderdag 12 oktober komt de fotograaf rond 19.00 uur in “de Veste” om ons allemaal op de foto te zetten met de nieuwe shirts. Graag iedereen dan op tijd aanwezig zijn met de nieuwe shirts aan!  Ook de jeugdleden (CMV) mogen hierbij aanwezig zijn. We gaan per team een foto maken voor de sponsors en op  website en ook met de hele vereniging  in zijn geheel.

Vrijdag 10 november houden we onze jaarlijkse  ledenvergadering om 19.30 uur in de Veste. Daarna gaan we het nog even gezellig maken met een hapje en drankje.

 Het bestuur is nog steeds op zoek naar een secretaresse welke Bouwina gaat vervangen.  Dames 1 en 2 zijn al vertegenwoordigd in het bestuur , dus graag iemand uit dames 3 en 4 of een ouder van een jeugdlid. We vergaderen ongeveer 4x per jaar en het kost echt niet zo veel tijd!   Voor meerdere info of belangstelling kunnen jullie ons gerust even bellen of aanspreken.

Verder zijn we blij dat Jeannette probeerd te regelen dat we weer mee kunnen doen met de Poeisz jeugd sponsor actie. Hopelijk wil iedereen hier dan ook aan meewerken zodat we weer veel geld kunnen ontvangen voor jeugdactiviteiten. 

Allen tot donderdagavond 12 oktober!

Namens het bestuur , Annette Overwijk

 
Bekijk onze website voor meer informatie
 
  Wordt nu lid van v.v. D.S.O.  
Deze email werd verzonden naar %subscribe_email% - Als u zich wilt uitschrijven voor onze promotionele e-mails klik dan alstublieft hier.