Als u dit bericht niet kunt lezen, klikt u dan alstublieft hier hier. Voeg info@vvdso.nl toe aan uw contacten.
  v.v. D.S.O. | Startpagina  
v.v. D.S.O. | Startpagina
 
 

Oproep. en ,mededelingen

OPROEP!!!!

 

Beste leden,

Helaas hebben een aantal leden hun lidmaatschap bij vv DSO opgezegt om verschillende en uiteenlopende redenen.Er zijn leden die alleen maar in de  tweede klasse willen spelen of alleen derde klasse en sommigen maakt het niet uit.

Via deze weg wil ik jullie vragen daar toch nog eens flink over na te denken. Er melden zich namelijk ook nieuwe leden aan en het zou zonde zijn deze leden te moeten afwijzen omdat er geen tweede (of derde) damesteam is.

In het posietiefste geval kunnen we misschien in beide klasses een team uitbrengen en het zou zonde zijn deze kans te laten lopen.

De Nevobo wil wel zo spoedig mogelijk weten welke teams er in welke klasse moeten worden ingedeeld dus we hebben niet zo lang meer daar een beslissing over te nemen, we hebben al uitstel gekregen.

KORTOM: Laat het bestuur zo snel mogelijk duidelijk weten wat jullie echt  willen!!

Ook als je wel een spelerskaart wilt aanhouden als reservespeelster. 

Zonder een tweede dameteam hebben we als vv DSO niet veel toekomstperspectief meer want de meisjes kunnen dan niet doorstromen en dames 1 kan dan nergens meer op terug vallen.

Weten jullie nog nieuwe leden , laat het ons weten, we zullen dan contact met ze opnemen.

 

Mededelingen:

Het komende seizoen  gaan de meisjes A samen met dames 2/3 (wie er kunnen en willen) trainen op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Er is mogelijkheid om daarna een potje te spelen.

Dames 1 traint van 20.00 uur tot 21.30 uur. We beginnen weer op dinsdag 30 augustus en voordat de competitie start trainen we ook op de donderdagen .

 

Ik hoop op vele positieve reactie's van jullie allen!

 

Met sportieve groet van jullie voorzitter,

Annette Overwijk

 

 

 
Bekijk onze website voor meer informatie
 
  Wordt nu lid van v.v. D.S.O.  
Deze email werd verzonden naar %subscribe_email% - Als u zich wilt uitschrijven voor onze promotionele e-mails klik dan alstublieft hier.