Als u dit bericht niet kunt lezen, klikt u dan alstublieft hier hier. Voeg info@vvdso.nl toe aan uw contacten.
  v.v. D.S.O. | Startpagina  
v.v. D.S.O. | Startpagina
 
 

nieuwsbrief start seizoen 2017-2018

Volleybalvrienden vv DSO,

 

Hopelijk heeft iedereen een heerlijke zomervakantie gehad en genoten van alle rust, natuur en leuke activiteiten.

Op 21 september begint de competitie weer, dus wordt hoog tijd te gaan trainen. Aangezien onze nieuwe trainer, Wim Stolk , de komende week nog met vakantie is willen we donderdag 7 september a.s om 19.30 uur alle teams uitnodigen in de Veste. Het  is  de bedoeling lekker warm te draaien  en aansluitend een leuk potje te volleyballen. Hoe we deze avond exact gaan indelen is nog een verrassing, misschien mixen of toch met eigen teams. Tevens kunnen we dan ook kennis maken met de nieuwe leden.

Ook de CMV –jeugd begint dinsdag  5 september weer met de training om 16.00 uur in de Veste.

De competitie  staat online op de Nevobo website en het is erg handig de app van de Nevobo te downloaden op je mobiele telefoon. Verder worden alle wedstrijden in het komende seizoen digitaal bijgehouden op het DWF.

Komende dinsdag  a.s komt het bestuur samen om de laatste zaken voor het komende seizoen door te spreken, indien er nog opmerkingen, wensen etc. zijn , horen wij dat graag via een appje naar Annette /Bouwina of mail naar info@vvdso.nl

Die week daarop is het een oneven week, dus traint dames 1 volgens schema op de dinsdagavond 12 sept. om 19.00 uur (trainer: Wim Stolk), dames 2 om 20.00 uur (trainer: Annette Overwijk) en dames 3 om 21.00 uur (misschien na overleg om 20.30 uur)  De trainingstijden voor donderdag  14 sept. moeten nog worden overlegd met de trainer. Ook kan dames 4 eventueel trainen of een oefenpotje spelen op de dinsdag  en/of donderdag. (wel even in overleg)

Alle teams spelen het komende seizoen in nieuwe wedstrijdshirts met dank aan de sponsors: Top administratie & advies,  kapsalon Kreatief,  Vitamarum-mondhygiëne  en Verkley.

Laten we er met z’n allen een sportief, mooi en vooral  gezellig seizoen van maken.

Graag tot ziens op donderdag 7 september om 19.30 uur in de Veste!

Voor de CMV-jeugd op dinsdag 5 september om 16.00 uur in de Veste!

Namens het bestuur:

Annette Overwijk

 

 

 

 

 
Bekijk onze website voor meer informatie
 
  Wordt nu lid van v.v. D.S.O.  
Deze email werd verzonden naar %subscribe_email% - Als u zich wilt uitschrijven voor onze promotionele e-mails klik dan alstublieft hier.