Als u dit bericht niet kunt lezen, klikt u dan alstublieft hier hier. Voeg info@vvdso.nl toe aan uw contacten.
  v.v. D.S.O. | Startpagina  
v.v. D.S.O. | Startpagina
 
 

Mededelingen voor de vakantie

Beste DSO-ers,

 

Voordat de officiële schoolvakanties beginnen hebben we nog enkele mededelingen namens het bestuur;

 

Er is heel wat afgebeld en gevraagd naar speelsters en niet tevergeefs........

>>De meisjes hebben nu 7 speelsters en zullen volgend jaar uitkomen in de tweede klasse bij de A-jeugd. Zij gaan trainen op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en krijgen training van Annette Overwijk.

>>Dames 1 heeft 8 speelsters en zullen volgend jaar uitkomen in de eerste klasse. Zij gaan trainen op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur en krijgen training van Ijje Stokroos

>>Dames 2 en dames 3 gaan uitkomen in de tweede en derde klasse. Hoeveel speelsters en wie er in welk team komen is nog niet geheel duidelijk want er zijn nog speelsters die er over nadenken en misschien moet er nog wat geschoven worden.

>> Er is voor deze twee teams de mogelijkheid mee te trainen met de meisjes op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Ook is er dan een uitloopmogelijkheid voor een oefenpotje, afhankelijk van de opkomst.

>> Dames tweede klasse gaan net als in de eerste klasse ook 4 of 5 sets spelen.

>> Na de zomervakantie beginnen we op dinsdagavond 30 augustus om 19.00 uur voor de meisjes en dames 2 en dames 3 en vanaf 20.00 uur voor dames 1!

>> Het is de bedoeling dat we donderdag 1 september de officiële teams bekend gaan maken. Graag iedereen dan aanwezig om19.00 uur voor een training en/of oefenwedstrijd.

Er kunnen dan verdere afspraken worden gemaakt over de competitie, trainingen enz.  Niet alle mailadressen van de nieuwe leden zitten in het bestand van deze nieuwsbrief  dus geef dit even door aan de nieuwe leden, dan is iedereen op de hoogte!

 

Veder voor allen een hele fijne zomervakantie toegewenst en tot 30 augustus of 1 september in de Veste!

Namens het bestuur ,

Annette, Bouwina en Henny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bekijk onze website voor meer informatie
 
  Wordt nu lid van v.v. D.S.O.  
Deze email werd verzonden naar %subscribe_email% - Als u zich wilt uitschrijven voor onze promotionele e-mails klik dan alstublieft hier.