Als u dit bericht niet kunt lezen, klikt u dan alstublieft hier hier. Voeg info@vvdso.nl toe aan uw contacten.
  v.v. D.S.O. | Startpagina  
v.v. D.S.O. | Startpagina
 
 

jaarverslag vvDSO seizoen 2016/2017

Jaarverslag vv DSO afgelopen seizoen.

Competitie 2016-2017: Het seizoen 2016-2017 begonnen we met drie damesteams en een A-meisjesteam aan de competitie.

Dames 1 speelde in de eerste klasse en bevatte 8 speelsters. Zij kregen training van Ijje Stockroos op de dinsdagavond en de meeste wedstrijden werden door hem gecoacht.  Het was een prima seizoen wat resulteerde in een middenmootplek en dus handhaving in de eerste klasse.

Dames 2 begon in de tweede klasse met 6 speelsters . Het was zeer krap maar het bestuur heeft na veel wikken en wegen toch besloten maar van start te gaan in deze klasse omdat anders het plekje in deze klasse verloren zou gaan. Al heel snel raakten er  een aantal van de speelsters geblesseerd waardoor er zeer vaak van dames drie of de meisjes geleend moest worden. Het bleek een onmogelijke opgave steeds maar weer een team te creëren waardoor besloten is dit team alsnog terug te trekken.

Dames drie begon ook met een behoorlijke krap aantal speelsters in de derde klasse maar gelukkig waren er in de loop van het seizoen een aantal speelster bereid bij  te springen. Het seizoen kon netjes worden afgemaakt en de dames wisten zich te handhaven in de derde klasse.

De A meisjes begonnen met zeven speelsters aan hun competitie en ze werden zeer gemakkelijk kampioen voor de derde keer op rij. Jammer genoeg hadden de meisjes weinig tegenstand en kwam het team amper tot echt volleybal. Het team werd getraind door Annette Overwijk op de dinsdagavond en tijdens de uitwedstrijden was Dinie Wassenaar als coach mee.

Tijdens de competitie waren er ook aanmeldingen van zeer jeugdige leden. Het is een hele goede ontwikkeling dat onze club daar ook ruimte voor heeft gevonden. De CMV-jeugd wordt  getraind op de dinsdagmiddag door Dinie Wassenaar en het groepje heeft inmiddels 5 speelsters.

Het seizoen werd afgesloten met het Dinie-Wassenaar toernooi gehouden op: dinsdagavond 30 mei 2017. Tijdens het toernooi hebben we afscheid genomen van trainer Ijje Stockroos. Hij heeft 3 seizoenen dames 1 getraind en gecoacht.

Bestuur: Het huidige  bestuur bestaat uit Annette Overwijk als voorzitter, Bouwina Couperus als secretaresse, Renskje Top als penningmeester, Mirthe Koops en Angela van Doezum als bestuursleden.

Het bestuur heeft 4 maal vergaderd op 13 april, 15 juni, 5 september en 26 oktober. De volgende punten kwamen aan de orde: teamindelingen, inschrijven competitie, trainers, Dinie Wassenaar toernooi, scheidsrechters, sponsering, trainingsavond/tijden, Digitaal wedstrijd formulier, ledenvergadering; kortom.. alle zaken die nodig zijn om iedereen op een leuke manier deze sport te kunnen beoefenen.

Start nieuwe seizoen: Aan het einde van het vorig seizoen is er een enquete gehouden onder de leden waaruit bleek dat er een andere trainer voor dames 1 wenselijk was en het merendeel van de leden graag op de dinsdagavond wil blijven trainen. Ook gaven de meisjes aan graag dames 2e klasse te willen spelen.  Inmiddels is er een nieuwe trainer gevonden .Wim Stolk gaat dames 1 ieder week trainen en dames 2 om de week trainen.  Annette Overwijk gaat dames 2 om de week trainen en dames 3 iedere week trainen. Dames 1 traint om de week op de maandagavond.

Op donderdag 7 september begonnen we met een gevulde sporthal aan een leuk onderling  aanvangstoernooi zodat we ook konden kennismaken met de nieuwe leden. De reacties waren heel positief!

Dames 1 is begonnen met 8 speelsters in de eerste klasse.

Dames 2 kon geen plek krijgen in de 2e klasse en is begonnen met 8 speelsters in de derde klasse

Dames 3 is begonnen met 9 speelsters in de derde klasse

Op de valreep heeft zich nog een team geformeerd van een aantal speelsters van het teruggetrokken team van vorig jaar. Dames 4 komt ook uit in de derde klasse met 8 speelsters

Inmiddels heeft de CMV-jeugd ook hun eerste toernooi gespeelt.

Conclusie:  Onze vereniging heeft een groeiend aantal leden en de teams zijn ruim bezet!  Ook wordt er meer getraind door de leden hetgeen als een  positieve ontwikkeling mag worden gezien.

12 oktober zijn alle teams op de foto gekomen met hun nieuwe shirts. Jeannette Gjaltema heeft shirts en sponsors geregeld en we zien er als vereniging weer keurig uit dankzij de sponsors en de inspanning van Jeannette.  Inmiddels zijn er een aantal foto’s gepubliceerd op de website, welke wordt bijgehouden door de voorzitter.

De scheidsrechter-indeling werd gemaakt door Willeke en gelukkig heeft Ilse Dijkstra de online-cursus bij de Nevobo goed afgerond zodat we er een nieuwe scheidsrechter bij hebben. 

Kortom:  v.v.D.S.O is een gezonde en actieve vereniging waar we op een leuke manier de volleybalsport kunnen beoefenen.

 

 
Bekijk onze website voor meer informatie
 
  Wordt nu lid van v.v. D.S.O.  
Deze email werd verzonden naar %subscribe_email% - Als u zich wilt uitschrijven voor onze promotionele e-mails klik dan alstublieft hier.