Als u dit bericht niet kunt lezen, klikt u dan alstublieft hier hier. Voeg info@vvdso.nl toe aan uw contacten.
  v.v. D.S.O. | Startpagina  
v.v. D.S.O. | Startpagina
 
 

enkele mededelingen einde seizoen

Enkele mededelingen vanuit het bestuur.

 

Uiteindelijk heeft bijna  iedereen de vragenlijst ingevuld of beantwoord, onze dank daar voor!

Naar aanleiding van de vragenlijsten  hebben we besloten eerst 4 dames teams aan te melden voor het seizoen 2018/2019: 3 teams in de derde klasse en 1 team in de eerste klasse.

Ook hebben we besloten dat alleen op de dinsdagavond trainingen zijn voor de gehele  vereniging. Het is beter voor de saamhorigheid en doorstroom van spelers . Bovendien is er dan ook ruimte voor een nieuw recreantenteam om te spelen.

Het aantal leden dat alleen wil spelen is 8 a 9  dus dat team zit wel goed voor wat betreft het aantal speelsters.

De andere teams, die willen trainen en spelen,  hebben totaal 20 speelsters en dat is eigenlijk te weinig voor 3 teams!  Ons verzoek is dan ook aan jullie te proberen wat leden te werven voor de derde en eerste klasse. (en ook tweede klasse, want dat  zou mooi zijn voor doorstromen van speelsters )

Als er geen speelsters bij komen gaan we overwegen per 1 juli een derde klasse team terug trekken want de ervaring van dit seizoen leert dat mensen snel afzeggen om allerlei redenen en dat kan echt niet met een team van zes of zeven speelsters.

Trainer Wim Stolk blijft dames 1 trainen op de dinsdag van 19.00 uur tot 20.15 uur. Daarna heeft hij zelf training bij Impala te Leek. Daarom zijn we ook op zoek naar een vaste trainer/coach  voor dames 2 . Mochten jullie iemand weten dan horen wij dit graag van jullie.  Annette Overwijk  wil eventueel  op de dinsdagavond vanaf 20.15 uur dames 3 wel blijven trainen.

Het Dinie Wassenaar toernooi wordt gehouden op dinsdag 24 april a.s.  Het toernooi  is bestemd voor leden en introducees.  Aanmelden kan individueel of per team door een mail te sturen naar actitviteitenvvdso@gmail.com.  Het toernooi begint om 19.00 uur in de Veste.

De activiteitencommissie is druk bezig met de Jumbosponsoractie in Surhuisterveen!  Houdt facebookpagina  goed in de gaten, we kunnen geld verdienen!

Verder iedereen nog een fijne  afronding van deze competitie toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Jullie bestuur

 

 

 

 
Bekijk onze website voor meer informatie
 
  Wordt nu lid van v.v. D.S.O.  
Deze email werd verzonden naar %subscribe_email% - Als u zich wilt uitschrijven voor onze promotionele e-mails klik dan alstublieft hier.