mededelingen van het bestuur

Mededelingen van het bestuur:

 

  • Na veel wikken en wegen hebben we besloten het tweede damesteam terug te trekken uit de competitie. Dit besluit hebben we genomen doordat er veel langdurige blessures van een aantal leden zijn en er op korte termijn geen uitzicht is op hun terugkomst . Wij als bestuur hebben er echt alles aan gedaan om beide teams in de competitie te houden, maar helaas, het is ons niet gelukt. Wel zullen we proberen voor het  volgende seizoen alsnog een tweede klasse team op te zetten.
  • De teamindeling van de dames in de derde klasse is: Willeke, Hilda, Dieneke, Mandy, Annet, Arianne, Gerrie en eventueel Tieneke (wil eerst rustig trainen)
  •  Het zou fijn zijn dat dit team ook gaat trainen op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. In ieder geval kunnen jullie dinsdagavond 4 oktober om 20.00 uur aanwezig zijn  in de Veste om met jullie team te overleggen en vragen te stellen aan een aantal bestuursleden. Het veld is dan al opgebouwd om een balletje te spelen dus als jullie willen; sportkleding meenemen.
  • Voor de leden die niet meer spelen het verzoek alles in te leveren bij het bestuur.
  • Al vast noteren in de agenda: ledenvergadering vv DSO dinsdag  29 november 2016  van 19.45 tot 20.45 uur   nadere informatie volgt nog.

Sportieve groet namens het bestuur ,

 Annette

 

 

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.